Taller y laboratorio capacitores


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Taller y laboratorio capacitores
Опис Se proponen ejercicios y práctica virtual
Предмет Математика, Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Capacitores
Симулации Кондензатор


Автори Raúl Eduardo Cruz Garzón
Контакт е-маил recruzg@unal.edu.co
Школо / Организација Corporación Universitaria Minutod e Dioas
Поставено 22.4.19
Обновено 22.4.19