Seeing In Color Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Seeing In Color Simulation
Опис
Предмет Биологија
Ниво K-5
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Bulb, Color, Light, Particles, Sight, Simulation
Симулации Како ги гледаме боите (HTML5)


Автори Bobby Fallarino
Школо / Организација Hunter College
Поставено 13.4.19
Обновено 13.4.19