CONSTRUYE UN ATOMO


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов CONSTRUYE UN ATOMO
Опис
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Демонстрација, Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови MODELOS ATOMICOS
Симулации Направи атом


Автори FRANCISCO CRUZ CANTU
Контакт е-маил fcocruz@hotmail.com
Школо / Организација SECRETARIA DE EDUCACIÓN NUEVO LEÓN
Поставено 5.3.19
Обновено 5.3.19