Force and Acceleration


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Force and Acceleration
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови force, motion
Симулации Сили и движење - Основи (HTML5)


Автори Russ Haynes
Школо / Организација Cabin John Middle
Поставено 14.2.19
Обновено 14.2.19