Force and Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Force and Motion
Опис
Предмет Друго
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity, Демонстрација
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Force and Motion
Симулации Движења и сили


Автори Julius Anderson
Школо / Организација Mckinley Middle Academic Magnet
Поставено 23.1.19
Обновено 23.1.19