Coulomb's law


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Coulomb's law
Опис HTML5 sim.
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Coulomb, charge, distance, electric, force, k constant
Симулации Coulomb's Law (HTML5)


Автори Roland Van Kerschaver
Школо / Организација Royal Atheneum Bruges
Поставено 10.1.19
Обновено 10.1.19