Energía Potencial Elástica.


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energía Potencial Elástica.
Опис Laboratorio virtual sobre Energía Potencial Elástica y Ley de Hooke.
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Elástica, Energía, Potencial
Симулации Hooke's Law (HTML5)


Автори Mario Platero
Школо / Организација Universidad Politécnica de El Salvador
Поставено 7.11.18
Обновено 7.11.18