Investigation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Investigation
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Force
Симулации Сили и движење - Основи (HTML5)


Автори Bruce Spurrell
Школо / Организација PWC
Поставено 16.10.18
Обновено 16.10.18