Activity sheet_reflection_refraction


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Activity sheet_reflection_refraction
Опис
Предмет Физика
Ниво Додипломски - Вовед
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Bending light, Reflection, Refraction
Симулации Прекршување на светлината


Автори Rabin Rabe
Контакт е-маил rabbipaf@yahoo.com
Школо / Организација Military Technological College
Поставено 23.9.18
Обновено 23.9.18