Greenhouse Effect Guided Worksheet (traducción al español)


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Greenhouse Effect Guided Worksheet (traducción al español)
Опис Versión al español de guía creada por Christine Russo.
Предмет Географија
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Efecto invernadero
Симулации Ефект на стаклена градина


Автори Ana W. Santiago Figueroa
Школо / Организација MaestroTeacher
Поставено 29.5.18
Обновено 29.5.18