CONSTRUCCIÓN DE UN ÁTOMO


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов CONSTRUCCIÓN DE UN ÁTOMO
Опис plan de clases para estudiantes de noveno grado, realizado por edelfina paez padilla universidad de cordoba
Предмет Биологија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови atomos, moléculas
Симулации Направи атом


Автори edelfina paez
Школо / Организација EDELFINA PAEZ
Поставено 18.5.18
Обновено 18.5.18