Electrical circuits in virtual laboratory


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Electrical circuits in virtual laboratory
Опис Activities of design and analysis of electrical circuits in virtual laboratory
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Guided Activity
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови analysis, design, electrical circuits, virtual laboratory
Симулации Конструкција на струјно коло-лабораторија (едносмерна струја)


Автори Alfonso Pontes-Pedrajas
Школо / Организација University of Córdoba (Spain)
Поставено 19.4.18
Обновено 19.4.18