Ajust equacions químiques


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Ajust equacions químiques
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Домашна работа
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Каталонски
Клучни зборови equacions químiques, reaccions químiques
Симулации Изедначување на хемиски равенки (HTML5), Изедначување на хемиски равенки


Автори Miriam Pujadas
Школо / Организација Ins illa de rodes
Поставено 25.3.18
Обновено 25.3.18