Parabola


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Parabola
Опис Traduccion y adecuacion de ejercicios de la parabola, para la comprencion de la ecuacion que dibuja la misma y la aplicacion de la misma.
Предмет Математика
Ниво Средна школа
Тип Домашна работа
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Parabola
Симулации Graphing Quadratics (HTML5)


Автори juan francisco gonzalez rico
Школо / Организација cbtis 198
Поставено 23.11.17
Обновено 17.5.24