Molecular Polarity Inquiry Lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Molecular Polarity Inquiry Lab
Опис Quick introduction to polarity.
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Inquiry, Introductory, Polarity
Симулации Поларност на молекули (HTML5)


Автори Nicole Hughes
Контакт е-маил hughes@bishopfoley.org
Школо / Организација Bishopfoley.org
Поставено 10.11.17
Обновено 1.3.19