Mali majstor za površine


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Mali majstor za površine
Опис Površina pravokutnika i kvadrata - učenje otkrivanjem.
Предмет Математика
Ниво Друго
Тип Guided Activity
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Хрватски
Клучни зборови kvadrat, površina, pravokutnik
Симулации Area Builder (HTML5)


Автори Anita Sečan
Школо / Организација OŠ BELICA
Поставено 9.11.17
Обновено 13.11.17