CLASE GRADO 10 FISICA


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов CLASE GRADO 10 FISICA
Опис ACTIVIDD EN CLASE
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Шпански (Колумбија)
Клучни зборови FISICA
Симулации Projectile Motion (HTML5)


Автори nicolas rivera
Контакт е-маил nicolasrivera814@yahoo.es
Школо / Организација the britishschool
Поставено 30.10.17
Обновено 30.10.17