Year 8 Energy Transformations, Waste and Efficiency


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Year 8 Energy Transformations, Waste and Efficiency
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Energy Transformations, Waste and Efficiency
Симулации Видови облици на енергија


Автори Renee Manson
Школо / Организација Education Queensland
Поставено 25.10.17
Обновено 25.10.17