Energy waves digital lab


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Energy waves digital lab
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Домашна работа, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Energy
Симулации Бранови на жица (HTML5)


Автори Martin Hofkamp
Школо / Организација Goshen Middle School
Поставено 28.9.17
Обновено 28.9.17