Bilanciamento di reazioni chimiche___ITALIANO


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Bilanciamento di reazioni chimiche___ITALIANO
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Италијански
Клучни зборови atomi, bilanciamento, molecole, reazioni chimiche
Симулации Изедначување на хемиски равенки (HTML5)


Автори Natasha Samousenko
Контакт е-маил natasha.s@virgilio.it
Школо / Организација Technical School
Поставено 15.8.17
Обновено 15.8.17