Acid_Base_Investigation_PT


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Acid_Base_Investigation_PT
Опис Translation to portuguese of the activity Acid_Base_Investigation submited by Julia Chamberlain and Susan Hendrickson.
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски
Клучни зборови Ácido, Acid, Base, Português
Симулации КИСЕЛО-БАЗНИ РАСТВОРИ


Автори Luís Gaspar
Школо / Организација Ministério da Educação
Поставено 30.5.17
Обновено 30.5.17