Pressão de Fluido e Fluxo


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Pressão de Fluido e Fluxo
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Hidrodinâmica
Симулации Проток на флуиди и притисок


Автори Jhionatan Aguiar
Школо / Организација IFRR
Поставено 9.5.17
Обновено 9.5.17