Simulador, Propriedades do Gás


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Simulador, Propriedades do Gás
Опис Exercicio de fixação de conteúdo para os alunos do Ensino Médio;
Предмет Хемија
Ниво Средна школа
Тип Домашна работа
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Propriedades do Gás
Симулации Особини на идеален гас


Автори Selma Bessa Sales
Контакт е-маил selmabessa0808@gmail.com
Школо / Организација Prefeitura Municipal de Fortaleza
Поставено 28.4.17
Обновено 28.4.17