Mjerenje struje i napona


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Mjerenje struje i napona
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови električna struja, električni napon, istraživačko učenje, mjerenje
Симулации Конструкција на струјно коло (едносмерна струја)


Автори Anita Sečan
Контакт е-маил anitabranisa@yahoo.com
Школо / Организација OŠ BELICA
Поставено 18.4.17
Обновено 9.11.17