states of matter basic


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов states of matter basic
Опис
Предмет Хемија
Ниво K-5
Тип Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови states of matter
Симулации Состојба на материјата: Основи


Автори edina lawson
Контакт е-маил elawson@ps3brooklyn.org
Школо / Организација ps3
Поставено 28.3.17
Обновено 28.3.17