Eating and Exercise Simulation Activity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Eating and Exercise Simulation Activity
Опис This activity gives the user a chance to explore, explain, and apply the concepts learned throughout the Eating and Exercise Simulation.
Предмет Биологија, Друго
Ниво K-5
Тип Guided Activity
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови eating, exercise, healthy choices
Симулации ИСХРАНА И ВЕЖБАЊЕ


Автори Samantha Goldstein
Контакт е-маил sammig118@aol.com
Школо / Организација Hunter College
Поставено 23.3.17
Обновено 23.3.17