Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Projectile Motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Projectile Motion
Симулации Движење на проектил


Автори Craig Reuter
Контакт е-маил craig.reuter@cd-csd.org
Школо / Организација Central DeWitt High School
Поставено 22.3.17
Обновено 22.3.17