States Of Matter


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов States Of Matter
Опис
Предмет Физика, Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови States Of Matter Basic
Симулации States of Matter: Basics (HTML5)


Автори Craig Reuter
Контакт е-маил craig.reuter@cd-csd.org
Школо / Организација Central DeWitt High School
Поставено 22.3.17
Обновено 22.3.17