Natural Selection In Action


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Natural Selection In Action
Опис
Предмет Биологија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Natural Selection
Симулации Природна селекција


Автори Craig Reuter
Школо / Организација Central DeWitt High School
Поставено 22.3.17
Обновено 22.3.17