Solar System pHet Simulations


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Solar System pHet Simulations
Опис
Предмет Астрономија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Gravity & Orbits, Lunar Lander, My Solar System
Симулации Месечева сонда


Автори Craig Reuter
Школо / Организација Central DeWitt High School
Поставено 22.3.17
Обновено 22.3.17