Number Talks


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.Наслов Number Talks
Опис Examples of number talks using Make A Ten
Предмет Математика
Ниво K-5
Тип Демонстрација, Домашна работа, Друго
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови number sense, number tlaks
Симулации Make a Ten (HTML5)


Автори Beth Stade
Контакт е-маил bethstade@comcast.net
Школо / Организација school
Поставено 3.3.17
Обновено 3.3.17