Roteiro Para Utilização do Aplicativo Sobre Ondas


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Roteiro Para Utilização do Aplicativo Sobre Ondas
Опис Roteiro Para Utilização do Aplicativo Sobre Som
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Ondas Sonoras
Симулации Звучни бранови


Автори Guilherme Wendell Monção
Школо / Организација IFNMG
Поставено 9.12.16
Обновено 9.12.16