laboratorijas darbs


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов laboratorijas darbs
Опис
Предмет Математика, Физика
Ниво Висока школа, Друго
Тип Discussion Prompts, Guided Activity, Multiple-Choice Concept Questions, Демонстрација, Домашна работа, Друго, Лабораторија
Одговорите се вклучени Да
Јазик Латвиски
Клучни зборови vinni
Симулации Нишало


Автори Natalija Shilde
Школо / Организација Valmieras 2.vidusskola
Поставено 20.10.16
Обновено 31.10.16