Density Simulation


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Density Simulation
Опис This is a modified version of a previously posted lab.
Предмет Физика, Хемија
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови CLEAR, density
Симулации Густина


Автори Eric Wright
Школо / Организација Royal Oak Middle School
Поставено 19.9.16
Обновено 19.9.16