Specific Heat Capacity


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Specific Heat Capacity
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Демонстрација
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови SHC
Симулации Видови облици на енергија


Автори Anna Philip
Школо / Организација [email protected]
Поставено 3.9.16
Обновено 3.9.16