Tutorial


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Tutorial
Опис This tutorial is meant to guide through experiments with this sim, either as homework or as an guide for in-class experiments.
Предмет Физика, Хемија
Ниво Дипломиран, Додипломски - Вовед, Додипломски - Напредно
Тип Guided Activity, Домашна работа, Лабораторија
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Homework or In-Class Guide
Симулации Состојби на квантни врски


Автори J. Mathias Weber
Школо / Организација University of Colorado
Поставено 23.8.16
Обновено 23.8.16