energi Potensial Pegas


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов energi Potensial Pegas
Опис
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Демонстрација
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Индонезиски
Клучни зборови EP
Симулации Hooke's Law (HTML5)


Автори Putut Hartono
Школо / Организација SMP Negeri 36 Purworejo
Поставено 27.4.16
Обновено 27.4.16