h


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов h
Опис h
Предмет Физика
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови h
Симулации Гравитација и орбити, Лабораторија за гравитациона сила (HTML5), Лабораторија за гравитациона сила


Автори Bobby Fine
Школо / Организација homeschool
Поставено 19.4.16
Обновено 19.4.16