Balanceando Ecuaciones


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Balanceando Ecuaciones
Опис Traducción a español de la guía elaborada por Laura Peck.
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Лабораторија
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Шпански
Клучни зборови Ecuaciones químicas, Inorgánica., Orgánica
Симулации Изедначување на хемиски равенки (HTML5)


Автори Elvis Rivera
Школо / Организација Instituto Armando Calidonio
Поставено 18.4.16
Обновено 18.4.16