Hukum Ohm


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Hukum Ohm
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 90 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Индонезиски
Клучни зборови Hukum Ohm
Симулации Омов закон


Автори Noermini Leksonowati
Школо / Организација SMA N 1 Balong Ponorogo
Поставено 1.4.16
Обновено 1.4.16