SBL-Projectile Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов SBL-Projectile Motion
Опис
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Guided Activity
Одговорите се вклучени Не
Јазик Индонезиски
Клучни зборови MOTION, PROJECTILE, SBL, WORKSHEET
Симулации Движење на проектил


Автори Yuli Estrian
Школо / Организација Ahmad Dahlan University
Поставено 1.4.16
Обновено 1.4.16