AYUNAN PEGAS


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов AYUNAN PEGAS
Опис PERIODE DAN FREKUENSI AYUNAN PEGAS
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Индонезиски
Клучни зборови FREKUENSI, PEGAS, PERIODE
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори erni wahyuningsih
Контакт е-маил erniercis@gmail.com
Школо / Организација SMA NEGERI BANYUMAS
Поставено 1.4.16
Обновено 1.4.16