Lab Photoelectric Effect


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Lab Photoelectric Effect
Опис AP Physics 2 - Lab Photoelectric Effect
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Додипломски - Вовед
Тип Лабораторија
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Photoelectric effect
Симулации Фотоелектричен ефект


Автори Luis Largo
Школо / Организација Madison High School
Поставено 28.3.16
Обновено 28.3.16