Inquiry activity about State of Matter: Basic


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Inquiry activity about State of Matter: Basic
Опис
Предмет Хемија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity
Траење 120 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Португалски (Бразил)
Клучни зборови Estado Físico. Ensino Investigativo. Simulação Interativa.
Симулации Состојба на материјата: Основи


Автори Flávio Silva
Школо / Организација Federal University of Minas Gerais
Поставено 26.3.16
Обновено 26.3.16