Natural selection and mutation Català


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Natural selection and mutation Català
Опис Activitats per comprovar l'efecte de la selecció natural i les mutacions. (text en català) Exercises about natural selection and mutation (language catalan)
Предмет Биологија
Ниво Висока школа
Тип Guided Activity, Демонстрација, Домашна работа
Одговорите се вклучени Не
Јазик Каталонски
Клучни зборови català, catalan, mutació, mutation, natural, selecció, selection
Симулации Природна селекција


Автори Jorge Ripoll
Контакт е-маил ripollberjorge@gmail.com
Школо / Организација Institut
Поставено 23.2.16
Обновено 1.3.16