Temperature and changes


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Temperature and changes
Опис Lembar kerja siswa pada eksperimen suhu dan perubahannya (pemuaian)
Предмет Физика
Ниво Средна школа
Тип Лабораторија
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Индонезиски
Клучни зборови Temperature and changes
Симулации Видови облици на енергија


Автори Muhammad Iqbal
Школо / Организација PGRI
Поставено 18.2.16
Обновено 18.2.16