balance


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов balance
Опис ....
Предмет Биологија
Ниво Средна школа
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Да
Јазик Англиски
Клучни зборови weight distence
Симулации Рамнотежа (HTML5), Рамнотежа


Автори mrwin lee
Школо / Организација ecnu
Поставено 16.12.15
Обновено 16.12.15