Fraction Matcher Grades 3-5


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Fraction Matcher Grades 3-5
Опис This is an untested lesson that I plan to use this year.
Предмет Математика
Ниво K-5
Тип Guided Activity
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови elementary
Симулации Fraction Matcher (HTML5), Сложување на делови


Автори Molly Martin
Контакт е-маил momartin@jeffco.k12.co.us
Школо / Организација Elk Creek Elementary
Поставено 20.8.15
Обновено 20.8.15