Basic Moments


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Basic Moments
Опис Suit Y10 - Y11
Предмет Физика
Ниво Висока школа, Средна школа
Тип Guided Activity
Траење 60 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови levers, moments
Симулации Рамнотежа (HTML5)


Автори Ang Whitlam
Контакт е-маил awhitlam@mags.school.nz
Школо / Организација Mount Albert Grammar School
Поставено 30.7.15
Обновено 30.7.15