Simple Harmonic Motion


Download Или можете да ги преземете сите датотеки како компресирани зип архиви.


Наслов Simple Harmonic Motion
Опис
Траење 30 минути
Одговорите се вклучени Не
Јазик Англиски
Клучни зборови Simple Harmonic Motion
Симулации ПРУЖИНИ & ТЕГОВИ


Автори Eric Aurand
Школо / Организација Arizona State University
Поставено 7.4.15
Обновено 7.4.15